Information om Coronaviruset

Här kan du läsa om hur vi arbetar i vår organisation för att minimera risken för smittspridning. Landrins Bil följer noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vi håller oss och all vår personal kontinuerligt uppdaterade på eventuella ändringar.

Ute på våra anläggningar har vi stärkt rengöringen av lokalerna och då särskilt rengöringen av bilarna, vi är extra noga med handhygienen och undviker därför även att ta i hand. Tillsammans gör vi allt vi kan för att minimera smittspridningen för all vår personal, våra kunder och övriga besökare.

Våra anläggningar håller tillsvidare öppet som vanligt och vi finns också tillgängliga i vår chatt eller på telefon.

  • Om du som kund vill hämta/lämna din bil utomhus så meddela detta vid bokningstillfället.
  • Vid uthämtning av din nya eller begagnad bil så kan du välja att avstå genomgång av bilen och istället boka in detta vid ett senare tillfälle, alternativt göra det via mail eller telefon.
  • Personal som uppvisar minsta symtom som kan vara tecken på smitta stannar hemma. För personal som varit sjuk är man välkommen tillbaka när man varit symtomfri i minst 48 timmar.

Det enda vi vill sprida vidare är lite kunskap, se filmen från Folkhälsomyndigheten – “Skydda dig och andra från smittspridning”.

Ta hand om er!
Teamet på Landrins Bil