Från crossbanan till spontana weekendresor.

Flexibilitet och mångsidighet i vardagen 

Ett av de mest imponerande dragen hos deras Mercedes Sprinter är dess anpassningsbarhet för olika ändamål. Förutom att fungera som en idealisk crossbuss, används den även som dagligt transportmedel. ”Den funkar riktigt bra i vardagen med 360 kamera och parkeringssensorer vilken gör att den känns lätt och säker att hantera. Den är även perfekt för lastning av olika saker så man slipper köra med släpvagn.” säger Peter.

För att maximera bilens användningsområden har paret anpassat interiören efter sina specifika behov.
-Vi har båda sålt våra företag och därmed fått mer tid över så vi kan spontat göra utflykter dit vi vill för några nätters övernattning i bussen.

Den extra utrustningen, inkluderar: dieselvärmare, kylskåp, mikrovågsugn, takmonterad TV och en fast monterad säng och gör bilen redo för spontana campingäventyr. Framstolarna är roterbara och den bakre raden av individuella kaptensstolar är monterad på skena så man lätt kan variera utformningen i bilen.

För djurälskare som Malin och Peter var det självklart att skapa plats för sina fyrbenta vänner genom att ersätta några stolar med hundburar. 

När bilen kommer från fabriken ser den ut ungefär såhär på insidan, så bara fantasin sätter gränser för hur slutresultatet blir.

Exteriört är bilen även utrustad med taklucka, infällda extraljus, takventiler, takbåge bak med LED-belysning, front och sidobågar. Lastutrymmet är klätt i aluminium durk och övrig inklädnad i svart textil samt förvaringshyllor i bakdörrarna.

Vi på Landrins Bil tackar er för att ha fått förtroendet att leverera denna unika Mercedes Sprinter och önskar er många roliga resor och äventyr i framtiden.

Bilder: Landrins Bil, Peter & Malin.

Alltid hos Landrins Bil
vintage-car-4
Trygghet med 50 års erfarenhet.

Certifierad personal med lång erfarenhet.

car-dashboard-speed
Kundservice 0-100 km/h.

Snabba svar där det passar dig bäst.

car-insurance-hands
Passion för bilar & nöjda kunder. 

För en trygg, säker och trevlig kundresa.