Privatleasing

Vill du köra en helt ny bil men slippa kontantinsats, avbetalningar och funderingar på värdeminskning? Då är privatleasing lösningen för dig.

Privatleasing från Landrins Bil 

Med privatleasing från Landrins Bil får du både tryggheten i en erfaren partner och ett brett utbud från flera av branschens ledande bilmärken. Njut av ett enkelt, flexibelt och tryggt sätt att ha bil – leasa bil hos Landrins.

Mercedes-EQ EQC Landrins Bil

Hitta rätt bil för dig

Utforska Landrin Bils breda modellutbud av bilar – 
tillsammans hittar vi din nästa bil att privatleasa.

Provkör idag

Provkör hos oss på Landrins Bil – boka snabbt och smidigt online.

Hur fungerar privatleasing?

Privatleasing innebär att du hyr din bil för en månadskostnad. Du väljer märke, modell, utrustning och antalet mil du vill köra per år, sen är det bara att njuta av ett bekymmersfritt och prisvärt sätt att ha tillgång till en helt ny bil. När leasingperioden är slut lämnar du bara tillbaka bilen och väljer en ny. Enkelt va?

Att leasa bil är tryggt

En av de stora fördelarna med att leasa privat är just tryggheten. Du vet precis vad din bil kommer att kosta dig varje månad – i priset ingår försäkring, service och ibland även vägassistans. Och i många av våra leasingavtal ingår dessutom ett betalskydd som täcker leasingavgiften om du skulle bli arbetslös, sjuk eller skadad.

Serviceavtal vid privatleasing

I de allra flesta leasingavtal ingår ett serviceavtal i din månadskostnad. Det betyder att all den service som ska göras under tiden du kör bilen står vi som återförsäljare för. Din bil blir regelbundet kallad på service och du kan sedan bara tryggt och säkert rulla vidare i en servad bil

Vi hjälper dig till rätt privatleasing bil

En stadig suv, ren elbil, familjevänlig laddhybrid eller en kompakt småbil? Oavsett vilken typ av bil du letar efter så lovar vi att du kommer hitta rätt privatleasingerbjudande hos oss. Vår erfarna personal står redo att hjälpa dig att komma fram till din bästa bil – välj bland bilmärken som Mercedes-Benz, Kia, Nissan, Subaru och ORA

Frågor & svar privatleasing

Den populära privatleasingen väcker frågor – här nere har vi samlat de vanligaste frågorna med svar

Ja, i de allra flesta privatleasingavtal ingår helförsäkring. För nya bilar är det även en vagnskadegaranti inkluderad som löper under leasingperioden. Utöver vagnskadegarantin ingår även en halvförsäkring som innehåller trafikförsäkring, försäkring mot glasskador, stöld, brand, rättsskydd, räddning, allrisk, kris, m.m.

Det brukar vanligtvis ligga mellan 1000 och 2000 mil per år. Exakt hur många mil du får köra per år hittar du i ditt avtal och beror då på vilket leasingavtal du har.

När din leasingperiod närmar sig sitt slut blir du kontaktad av oss (oftast en månad innan). Dagen när du återlämnar bilen ska alla fordonshandlingar finnas tillgängliga och bilen ska vara tvättad och rengjord – både interiört och exteriört. Efter att du lämnat tillbaka bilen genomgår den en besiktning för att se om det uppstått skador som kan anses vara bortom rimligt slitage och som då ska ersättas – efter genomförd besiktning får du en skriftlig rapport på innehållet. Där redovisas även kostnader för eventuella skador och övermil.

Mycket ingår i ett privatleasingavtal, men tyvärr inte allt. Till exempel ingår inte avgifter från Transportstyrelsen, bränsle och vägskatter. Inte heller däckbyte och däckförvaring eller byte av eventuella slitagedelar.  Avgiften kan öka/minska beroende på ränteändringar.

Alla som har ett svenskt personnummer, är skriven i Sverige, med giltigt körkort och en tillsvidareanställning (eller ett längre vikariat som sträcker sig över hyrestiden) och som inte har några betalningsanmärkningar får privatleasa en bil.

Kom ihåg att ett leasingavtal är personligt, så du kan inte teckna ett avtal åt en anhörig, ditt barn eller en vän – körkortsnummer kontrolleras alltid vid avtalssignering. Det är leasing privat – alltså bara du som kan leasa åt dig själv.

Alltid hos Landrins Bil
vintage-car-4
Trygghet med 50 års erfarenhet.

Certifierad personal med lång erfarenhet.

car-dashboard-speed
Kundservice 0-100 km/h.

Snabba svar där det passar dig bäst.

car-insurance-hands
Passion för bilar & nöjda kunder. 

För en trygg, säker och trevlig kundresa.

Landrins Bil - Bli kontaktad - Ny

Vill du bli kontaktad?

Skicka ett meddelande, så återkopplar vi till dig.