Landrins Bil - Kia - Hero

Kia

Kia transformeras från att endast tillverka bilar till att även skapa och leverera hållbara mobilitetslösningar. Kia menar att inspiration och nya idéer kommer från ett liv i rörelse.

Kia hos Landrins Bil

Upptäck Kia personbilsmodeller hos Landrins Bil. Det finns så många anledningar att köpa en Kia – och listan med argument växer ständigt: Prisbelönt design, modern teknik, hög säkerhet, brett modellutbud, låg ägandekostnad och en marknadsledande 7-årig nybilsgaranti från fabrik.

Landrins Bil Älmhult Kia – Ny – 2
Kia Öppet hus - Landrins Bil – 1

Öppet hus hos Kia 13-14 April!

Upptäck EV9, en laddbar vinnare!

Vi gläds över att att Kia EV9 har blivit hedrad som ”Årets bil i världen 2024” och ”Årets elbil i världen 2024” av World Car of the Year.

Ta del av firandet hos oss både lördag och söndag och upptäck Kia EV9 – en fullständigt elektrifierad SUV med fyrhjulsdrift, blixtsnabb laddning och kapacitet för upp till sju passagerare.

Våra Kia-anläggningar

Landrins Bil finns från Sundsvall i norr till Lund i söder. Våra Kia anläggningar hittar du i Lund, Hässleholm & Älmhult.

Tillfällig Siluett - Övriga 2
Hässleholm

Kia

Kaveldunsvägen 2

0451-762 100

Besök Landrins Bil Hässleholm
Tillfällig Siluett - Övriga 2
Älmhult

Kia

Södra Ringvägen 1

0476-170 70

Besök Landrins Bil Älmhult
Alltid hos Landrins Bil
vintage-car-4
Trygghet med 50 års erfarenhet.

Certifierad personal med lång erfarenhet och senaste uppdateringarna från biltillverkarna.

car-dashboard-speed
Kundservice 0-100 km/h.

Snabba svar där det passar dig bäst – välj mellan chat, mejl, telefon eller besök oss.

car-insurance-hands
Passion för bilar & nöjda kunder. 

En kombination som gör din kundresa till en trygg, säker och trevlig upplevelse. 

Våra mest populära Kia modeller

Utforska Kias breda modellutbud av personbilar hos oss på Landrins Bil – tillsammans hittar vi din bästa bil.

Laddhybrid
Kia Ceed SW Plug-in hybrid – 2022

Ceed SW Plug-in-hybrid

Kia
Pris från (inkl moms) 394700 kr
Privatleasing från 3995 kr/mån
Info om Ceed SW Plug-in-hybrid
Elbil
Kia Niro EV Landrins Bil 2 – 7

Niro EV

Kia
Pris från (inkl moms) 491900 kr
Privatleasing från 6495 kr/mån
Info om Niro EV
Elbil
Kia EV6

EV6

Kia
Pris från (inkl moms) 643400 kr
Privatleasing från 8995 kr/mån
Info om EV6
Elbil Ny
Kia EV9 - Landrins Bil – 7

EV9

Kia
Pris från (inkl moms) 807900 kr
Privatleasing från 11864 kr/mån
Info om EV9
Kia Ceed SW Plug-in hybrid – 2022

Ceed SW Plug-in-hybrid

Kia
Pris från (inkl moms) 394700
Privatleasing från 3995
Info om Ceed SW Plug-in-hybrid
Kia Niro EV Landrins Bil 2 – 7

Niro EV

Kia
Pris från (inkl moms) 491900
Privatleasing från 6495
Info om Niro EV
Kia EV6

EV6

Kia
Pris från (inkl moms) 643400
Privatleasing från 8995
Info om EV6
Kia EV9 - Landrins Bil – 7

EV9

Kia
Pris från (inkl moms) 807900
Privatleasing från 11864
Info om EV9
Landrins Bil - Kia EV9 Movement that inspire - Hero

Kia – Movement that inspires

Kia transformeras från att endast tillverka bilar till att även skapa och leverera hållbara mobilitetslösningar. Kia menar att inspiration och nya idéer kommer från ett liv i rörelse och vill inspirera genom upplevelserna av varumärket samt nya innovativa produkter och tjänster. Samtidigt pågår en omställning att främja en mer hållbar produktion genom att använda förnybar energi och återvinningsbara material.

Kia 100 % Laddbart - Landrins Bil

Kias laddbara bilar

Idag är Kias andel laddbar försäljning över 88% och vi har låga 28 g/km CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 62 g/km. (Källa Vroom: jan-dec 2023)

Men vi nöjer oss inte där. Vi vill skapa en laddbar rörelse där så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. När du köper eller leasar en laddbar Kia hos oss på Landrins Bil kan du vara trygg i ditt val. Inte nog med att vi erbjuder hela 7 års nybilsgaranti från fabrik som även omfattar EV-batteriet.

Dessutom är flera av bilmodellerna testvinnare i oberoende tester. Fram till år 2026 ska Kia lansera sju nya helelektriska bilmodeller.

Kia finansiering & privatleasing hos Landrins Bil

Att finansiera sin bil ska vara enkelt, förmånligt och tryggt. Du får kreditbesked på plats och vi hjälper dig med allt det praktiska kring avtal och upplägg. Vi på Landrins Bil erbjuder både Kia Billån och Kia Privatleasing inkl. serviceavtal via Kia Finans (i samarbete med Santander Consumer Bank).

Landrins Bil - Kia - Billån

Kia Billån

Kia Billån inklusive serviceavtal – för dig som föredrar att äga din bil. Med Kias låneskydd får du extra trygghet i ditt bilägande, kostnadsfritt i fyra månader. Kia & Landrins Bil vill göra det enkelt för dig att finansiera och äga en laddbar bil från Kia.

Landrins Bil - Kia - Privatleasing

Kia privatleasing

Kia Privatleasing är ett enkelt och bekvämt sätt att finansiera din Kia. Privatleasa en laddbar Kia med 0 kr i kontantinsats och kostnadsfritt Kia Privatleasingskydd i tre månader. Dessutom ingår alltid vägassistans, 7 års nybilsgaranti från fabrik och Kia Serviceavtal.

Landrins Bil - Kia - Ingår som standard laddbara bilar från kia

Landrins Bil är auktoriserad Kia-verkstad

Hos Landrins Bil i Lund, Hässleholm & Älmhult utför vi Kia Originalservice. När du lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer. Landrins Bils servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin.

Kia 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti ger trygghet och bra andrahandsvärde

Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har en lång nybilsgaranti från fabrik, hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Garantin är inte en försäkring du betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar. Väljer du en elbil från Kia så omfattas även EV-batteriet av Kias sjuåriga nybilsgaranti.

Landrins Bil - Kia Tjänstebilar

Tjänstebil från Kia & Landrins Bil

Om du vill ha en tjänstebil med prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, ta då en närmare titt på Kias populära laddbara bilar.

Landrins Bil - Kia - Original tillbehör

Extrautrusta din Kia med Originaltillbehör

Vi erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör, där du enkelt och flexibelt kan skräddarsy din Kia utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet. Dessa är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning. Med Kia originaltillbehör säkerställer du samma säkerhet som delarna från bilarna ur fabrik.

Kia Godkänd

Begagnade bilar genomgångna med största omsorg. Kia Godkänd är noga utvalda begagnade bilar med kvarvarande nybilsgaranti. Bilarna är upp till 5 år gamla och har gått max 12 000 mil. Bilarna är noggrant kontrollerade och vid behov åtgärdade till Kia Godkänd-standard.

 • Kontrollerad på över 100 punkter
 • Kvarvarande nybilsgaranti upp till 7 år
 • 6 månaders Kia Bilförsäkring ingår
 • Vägassistans ingår
 • Kia Serviceavtal som tillval
 • Finansiering genom Kia Finans
 • 30 dagars bytesrätt* (max 50 mil)
Landrins Bil - Kia Godkänd -2
Kia Boo Energi - Landrins Bil – 1

Kör din Kia med klimatpositiv el

Tillsammans med Boo Energi kan du nu få 110% klimatpositiv el från vatten, vind, biobränsle och sol när du köper eller leasar en ny laddbar Kia, samtidigt som du tecknar ett nytt elavtal med Boo Energi.

Erbjudandet med Boo Energi ger 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år (värde 3 600 kr), beräknat på upp till 1400 mil/år

Kia Charge - Landrins Bil – 6

Kia Charge

Appen som visar dig vägen till hundratusentals laddpunkter i Europa och Sverige. Du ser i förväg vilken typ av laddning som finns, vilket pris laddoperatören erbjuder och om laddpunkten är tillgänglig.

• Slipp krångel med olika laddbrickor och appar
• Planera långresan
• All laddning på en faktura

Kia Connect - Landrins Bil – 1

Kia Connect-appen

 • Njut av full kontroll på din Kia via din smartphone även när du inte sitter i bilen
 • Ta emot statusuppdateringar om din bil och statistik över din körning
 • Fjärraktivera en lång rad viktiga funktioner med hjälp av din smartphone
 • Nu med uppdaterad design, intuituva menyer och nya funktioner

  * Kia Connect finns tillgänglig beroende på utrustningsnivå

Kia Bilförsäkring

De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När vi utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte vi tvärtom. Vi utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare önskar i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.

Resultatet blev en unik bilförsäkring med fördelaktiga villkor, förmåner och mervärden. Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring.

Ionity – nätverk av snabbladdare

Som elbilsförare behöver inte långresan vara ett problem. Europas ledande snabbladdningsnätverk Ionity har hundratals ultrasnabba laddstationer runtom i Europa. Med en laddstation var tolfte mil på internationella motorvägar har Ionity som mål att möjliggöra enkelt resande.

Teknologi

För att bli ledande inom elektrisk mobilitet realiserar Kia sin strategi för uppkopplade tjänster. Molntjänster för uppkopplade bilar erbjuds till år 2025 med avancerade anslutningsfunktioner för alla nylanserade modeller.

Kia har introducerat nya nya körfunktioner som kan uppdateras Over-the-Air (OTA) samt aktivering av olika tjänster/funktioner. Med ny teknik som baseras på mycket exakta navigationsdata utvecklas semi-/autonom körning till år 2026.

Hållbara materialval

Kia presenterar nu fler detaljer kring hur man skalar upp produktionen för ökad användning av material med mindre miljöpåverkan. ”10 must have sustainability items”, avser de tio mest grundläggande materialen när det kommer till hållbara material. Planen omfattar hållbara materialval i alla kommande Kia-modeller.

Kia Defa Laddbox

Laddboxerbjudande från Kia

När du köper en DEFA Power laddbox med installation har du möjlighet att göra skatteavdrag för grön teknik med upp till 50% på material- och arbetskostnader (maximalt 50 000 kr). Skattereduktionen fungerar som vid ROT och RUT och avdraget görs direkt på din faktura.

Laddbox samt installation med Grön Teknik-avdrag. Pris från 8 480 kr

Laddbox med lastbalansering samt installation med Grön Teknik-avdrag. Pris från 9 820 kr

Provkör en Kia hos Landrins Bil

Provkör en Kia hos oss på Landrins Bil – boka snabbt och smidigt online.

Kia Hjulskifte

Dags för att boka tid inför vårens hjulskifte. Nu endast 395 kr!

Boka tid enkelt online hos oss på Landrins Bil!

Kia

Kia Niro EV Special Edition. Laddbar frihet. För fler.

Privatleasing fr. 6 495 kr/mån inkl. serviceavtal*. Special Edition-modellerna gör att fler kan ta del av den laddbara friheten.

Kia

Kia EV6 Special Edition. Laddbar frihet. För fler.

Kia Privatleasing fr. 8 995 kr/mån inkl. serviceavtal*. Special Edition-modellerna gör att fler kan ta del av den laddbara friheten.

Kia

Kia EV9 har korats till Årets elbil av tidningen Elbilen.

Kia EV9 erbjuder 6 eller 7 sittplatser som skapar en känsla av ett mobilt vardagsrum och där materialvalen är gjorda med respekt för vår omgivning.

Kia - Fulladdat Vintererbjudande - Ceed - Landrins Bil – 2

Fulladdade erbjudanden

Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid och Kia Sportage Plug-In Hybrid, två alternativ för dig som gillar stilren design och modern teknik.

Med generösa utrymmen och Kia Originaltillbehör finns inga begränsningar för ditt nästa äventyr. Upptäck den laddbara friheten. Välkommen in och provkör en laddbar Kia.

Kia - Fulladdat Vintererbjudande - Ceed- Landrins Bil – 1

En fulladdad kombifavorit. Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid.

Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid har en stilren design, den senaste tekniken och uppkopplade tjänster. Med ett generöst lastutrymme och smarta lösningar får du med dig allt du behöver för en aktiv livsstil. Upptäck den laddbara friheten.

Kia Privatleasing fr. 3 995 kr/mån inkl. serviceavtal.

Kia Billån fr. 2 538 kr/mån inkl. serviceavtal.

Kia Billån: Ceed SW PHEV DCT6 Action: 8,45% (Rörlig ränta), 30% kontant, 36 mån, kreditbelopp 240370kr, Restvärde 217085kr, effektiv ränta 9,22% (jan 2024), sammanlagt belopp att återbetala 301233kr, serviceavtal ingår med 275kr/mån. Uppläggningsavgift 695kr & adminavgift 55Kr/mån tillkommer. Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.

Kia - Fulladdat Vintererbjudande - Sportage - Landrins Bil

Laddad med fyrhjulsdrift. Kia Sportage Plug-In Hybrid.

Kia Sportage Plug-In Hybrid är en kraftfull fyrhjulsdriven SUV med hög komfort. Med generösa utrymmen, den senaste tekniken och en räckvidd på upp till 70 km på el finns inga begräsningar för ditt nästa äventyr. Upptäck den laddbara friheten.

Kia Privatleasing fr. 5 895 kr/mån inkl. serviceavtal.

Kia Billån fr. 3 364 kr/mån inkl. serviceavtal. 

Kia Billån: Sportage 1.6 T-GDi PHEV AUT AWD Action: 7,95% (Rörlig ränta), 30% kontant, 36 mån, kreditbelopp 302434kr, Restvärde 261030kr, effektiv ränta 8,6% (maj 2023), sammanlagt belopp att återbetala 372634kr, serviceavtal ingår med 375kr/mån. Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.

Begagnade Kia

Sugen på en Kia?

Med Kia Godkänd får du kvarvarande nybilsgaranti upp till 7 år. Just nu finns flera bilar i lager för omgående leverans

Tjänstebilar

Kia Business Lease. Upplev laddbar frihet.

En laddbar Kia som tjänstebil, inklusive försäkring, service, vinterhjul och garanterat restvärde.

Kia bilar i lager

Ta en tur bland alla våra Kia bilar i lager – många modeller med snabb leverans.

Frågor och svar om Kia

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om Kia. Och svaren så klart.

Alla Kia bilar registrerade efter den 1:a januari 2010 levereras med den 7-åriga nybilsgarantin. Garantin gäller endast för bilar i privat bruk samt tjänste- och förmånsbilar. Inte för bilar i kommersiellt bruk, då gäller nybilsgarantin i 3 år eller 15 000 mil, det som först inträffar.

Ja, den 7-åriga nybilsgarantin från Kia följer med vid ägarbyte förutsatt att bilen fortfarande är inom garantitiden. Bilen måste även vara servad på auktoriserad Kia-verkstad eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt Kias serviceprogram under hela garantitiden, dvs från första servicetillfälle.

Kia Corporation grundades maj 1944 i Korea.  Kia är Koreas äldsta tillverkare av motorfordon.

Kia Lund Landrins Bil – 9 2x

Vill du bli kontaktad?

Skicka ett meddelande, så återkopplar vi till dig.