Kombibilar

Säkerhet, komfort och stort bagageutrymme – det finns många fördelar med en kombibil och kanske är det just därför de är så populära. Utbudet av kombibilar är brett och det finns garanterat en som löser dina behov eller gör familjens vardag lite enklare

Hitta rätt kombi för dig.

Upptäck vårt breda utbud av kombibilar här på sidan eller kontakta oss gärna direkt så hjälper vi dig till din fullastade körupplevelse. 

Provkör en kombi idag

Provkör en kombi och upplev dess fördelar hos oss på Landrins Bil – boka snabbt och smidigt online.

Kombibilar

Livet ska rymma mycket roligt. Då är det viktigt att din bil gör detsamma. Med en kombi behöver du inte fundera på om hunden, barnvagnen, matkassarna och dotterns hockeybag får plats. Du kan till och med ta med grannbarnens också.

Kombibilen, även kallade herrgårdsvagn, kan variera en del i storlek men gemensamt för dem alla är att de har ett generöst bagageutrymme med full lasthöjd bakom kupén. Kombibilen har länge ansetts som den ultimata familjebilen men har på senare år fått konkurrens när SUV-modellerna gjort intåg på marknaden.

Kombin är en anpassningsbar och mångsidig modell som anses vara både säker och ha bra framkomlighet. En kombination som gör modellen till ett populärt val för såväl hundägaren på landsbygden som den storhandlande cityfamiljen. Och allt däremellan.

I dag har de allra flesta biltillverkare någon form av kombivariant bland sina modeller, så utbudet är stort.  Och tack vare sin mångsidighet kan du få en kombi som passar just dina behov perfekt. Någon vill ha gott om plats för att lasta prylar och gärna en kombi som är en elbil, en annan behöver en stor kombi med rymlig kupé där hela familjen får plats. Alla kombivarianter finns.

Lastutrymmet hos bilar mäts i liter men en viktig sak att poängtera är att den högsta siffran inte alltid väger tyngst. Beroende på vad du vill få med dig kan ett lastutrymme på färre liter ibland vara bättre utformat för dina behov än det med fler. Så ta gärna med dig exempelvis barnvagnen när du tittar på en bil hos oss, så testar vi oss fram! Tillsammans hittar vi rätt kombi för just dina behov.

Landrins Bil - Bli kontaktad - Ny

Vill du bli kontaktad?

Skicka ett meddelande, så återkopplar vi till dig.

Alltid hos Landrins Bil
vintage-car-4
Trygghet med 50 års erfarenhet.

Certifierad personal med lång erfarenhet.

car-dashboard-speed
Kundservice 0-100 km/h.

Snabba svar där det passar dig bäst.

car-insurance-hands
Passion för bilar & nöjda kunder. 

För en trygg, säker och trevlig kundresa.