Sedan

Våra sedanmodeller erbjuder en körupplevelse med högsta komfort och säkerhet. Sedanbilens avskilda bagageutrymme ger dig allt som oftast tillräckligt med plats för ditt bagage – samtidigt som det stänger ute vägljud och du får en rogivande tystnad när du kör.

Hitta rätt sedan för dig.

Utforska vårt breda utbud av sedanbilar här på sidan eller kontakta oss gärna direkt så hjälper vi dig till din rogivande körupplevelse.  

Provkör en sedan idag

Provkör en sedan och upplev dess fördelar hos oss på Landrins Bil – boka snabbt och smidigt online.

Sedan – komfort och stil i ett 

Sedanbilen – lika stilfull och klassisk som praktisk. Modellen passar både den pendlade affärsresenären och den mindre familjen. Är du ute efter en dynamisk och komfortabel körupplevelse – leta inte längre.

Sedanbilen är med sin täckta karossform och från kupén avskilda bagageutrymme en klassiker bland dagens bilmodeller. En sedan rymmer vanligtvis 4 eller fler personer och är en mångsidig och populär modell som återfinns hos de flesta biltillverkare.


När det är dags för ny bil är ofta utrymmet den stora knäckfrågan – inte minst bagageutrymmet. Ställ dig frågorna: Vilka ska åka med? Och vad ska åka med? Behöver du inte kombins generösa lastmöjligheter så är ofta en sedans väl avvägda bagageutrymme tillräckligt för de allra flesta.

Tack vare sedanbilens popularitet hos både företagare och familjer erbjuder flera biltillverkare ett brett utbud av modellen. En av dem är Mercedes-Benz, som har flertalet olika sedanalternativ i de populära serierna E-Klass och C-Klass – där allt från laddhybrider till traditionella bensin- och dieselalternativ finns att välja mellan.

Ett ord som då och då dyker upp när man pratar om sedanbilar är berlina – vilket egentligen bara är ett annat ord för, ja, sedan. Idag är det bara några få tillverkare som använder berlina som benämning för sina sedanbilar. Detta i ett försök att markera att det är en lite mera exklusiv modell. 

Landrins Bil - Bli kontaktad - Ny

Vill du bli kontaktad?

Skicka ett meddelande, så återkopplar vi till dig.

Alltid hos Landrins Bil
vintage-car-4
Trygghet med 50 års erfarenhet.

Certifierad personal med lång erfarenhet.

car-dashboard-speed
Kundservice 0-100 km/h.

Snabba svar där det passar dig bäst.

car-insurance-hands
Passion för bilar & nöjda kunder. 

För en trygg, säker och trevlig kundresa.