Husbilar

Hos oss hittar du himmelska husbilar från välkända varumärken som Kabe, Adria och Sun Living. Välj mellan små och kompakta till helintegrerade modeller – med rätt husbil är semesterboendet säkrat oavsett vilka äventyr som väntar.

Hitta rätt husbil för din familj.

Upplev vårt stora urval av husbilar här på sidan eller kontakta oss gärna direkt så hjälper vi dig till ditt rullande semesterhem.   

Provkör en husbil idag

Provkör en husbil och upplev dess fördelar hos oss på Landrins Bil Sundsvall – boka snabbt och smidigt online.

Husbilen – flexibelt boende på hjul. 

Allt fler upptäcker friheten och möjligheterna med att semestra med husbil. Men vilka utföranden finns och vad är bra att tänka lite extra på när man funderar på att köpa husbil?

Man brukar dela in husbilar i de fyra vanligaste typerna: Helintegrerad, här är förarhytten en integrerad del av husbilen. Ofta finns ett ordentligt kök, toalett och en dubbelbädd som går att fälla ner från sitt uppfällda läge i taket. Vill du ha yta och rörelsefrihet invändigt är en helintergrerad husbil modellen för dig.  Halvintegrerad är en husbil där förarhytten är rymlig och stolarna går att svänga runt så att de blir en del av interiören. Alkov är en variant av halvintegrerad husbil som har en sovalkov tillbyggd ovanpå förarhytten – perfekt för barnfamiljen! Plåtis (van) är en ombyggd skåpbil, ofta med många finurliga lösningar invändigt för att maximera boytan. Plåtisen är smidig att köra och kan ofta parkeras på vanliga parkeringsplatser. 

Men ska man köpa en ny eller en begagnad husbil? Visst, få dofter slår nybilsdoften men tänk på att en ny husbil är ett större ekonomiskt åtagande. Är det din första husbil och du vill testa om campinglivet är för dig kan en begagnad husbil från en auktoriserad återförsäljare vara rätt första köp. Även de doftar härlig husbil!

Vi på Landrins Bil i Sundsvall är auktoriserade återförsäljare för några av marknadens ledande tillverkare av husbilar – Kabe, Adria och Sun Living. Alla med sina egna unika versioner av vad den ultimata husbilen ska innehålla. För att hitta vilken av dem som passar dina behov bäst rekommenderar vi dig att besöka oss för att utforska dem alla innan du bestämmer dig.


En stor fördel med husbilen är smidigheten att ha både boende och bil i ett. Du kan snabbt och enkelt komma iväg på både stora och små utflykter – packa bara det nödvändigaste, resten har du redan i husbilen. Ingen helg är för kort för att du ska kunna uppleva något nytt med en husbil. Och skulle du få gäster på hemmaplan står det bästa gästrummet redo på garageuppfarten, bara för svärmor att flytta in.

Kontakta oss - Fritidsfordon - Sundsvall - Landrins Bil -

Vill du bli kontaktad?

Skicka ett meddelande, så återkopplar vi till dig.

Alltid hos Landrins Bil
vintage-car-4
Trygghet med 50 års erfarenhet.

Certifierad personal med lång erfarenhet.

car-dashboard-speed
Kundservice 0-100 km/h.

Snabba svar där det passar dig bäst.

car-insurance-hands
Passion för bilar & nöjda kunder. 

För en trygg, säker och trevlig kundresa.