Husvagnar

Hos oss hittar du härliga husvagnar från några av branschen allra största varumärken – Kabe och Adria – välj mellan allt från boggivagnar till vintervagnar. Med rätt mobilt fritidsboende har du semestern säkrad, år ut och år in.

Hitta rätt husvagn för din familj.

Utforska vårt breda utbud av husvagnar här på sidan, eller kontakta oss gärna direkt så hjälper vi dig till din nästa semesterdröm.  

Upplev en husvagn idag

Upplev våra husvagnsmodeller hos oss på Landrins Bil – boka snabbt och smidigt online.

Husvagnen – ett semesterhem på hjul

Slå upp dörren till din egen husvagn och du slår samtidigt upp dörrarna till en hel värld av semestermöjligheter. Många har fått upp ögonen för det flexibla fritidsboendet som en husvagn innebär. Men vad ska man tänka på när man ska köpa husvagn?

Man brukar dela in husvagnar i de fyra vanligaste typerna: Boggivagnar som har två hjulaxlar, historiskt sett har man gjort så för att möjliggöra längre konstruktioner, något som idag inte är lika avgörande. Resevagnar som är smalare än sina syskon (ca 230 cm istället för 250 cm) och därmed smidigare att köra runt med. Barnkammarvagnar som ofta har ett avskilt utrymme utrustat med en våningsäng för just barnen. Vintervagnar som har isolering och värmesystem som klarar av våra kalla vintrar här uppe i norr. Isoleringen är även en fördel på sommaren då den också håller värme ute.

Men vad ska man köpa då, ny eller begagnad? Att köpa en begagnad husvagn har samma utmaningar som det mesta du köper begagnat – en begagnad husvagn har använts av tidigare ägare och allmänt slitage och skador uppstår. Men när det kommer till husvagnar är det i huvudsak fuktskador du ska hålla utkik efter om du köper privat. Köper du din begagnade husvagn av en etablerad återförsäljare är din vagn redan servad, fukttestad och gasoltestad. Sen ingår ofta garantier under den första perioden av ert ägande samt tryggheten med tillgång till service, verkstad och tillbehörsbutik.

Vi på Landrins Bil Sundsvall är stolta återförsäljare för några av branschens största tillverkare av husvagnar – Kabe och Adria. Alla med sin unika tolkning av vad den bästa husvagnen ska inkludera. För att hitta vilken av dem som bäst överensstämmer med din drömvagn rekommenderar vi dig att svänga förbi och titta på dem alla innan du bestämmer dig.

Visst, nu är vi partiska. Men att semestra med husvagn tycker vi är ett av de bästa semesteralternativen som finns. Det passar den stora brokiga barnfamiljen såväl som det sol- eller snödyrkande unga paret, eller pensionärsparet. Att semestra i husvagn innebär att du kan resa precis dit du vill och bo precis så bekvämt som du vill. Hela tiden med känslan av att du har hemmet med dig dit du kommer. Låter skönt va? Det är det!

Kontakta oss - Fritidsfordon - Sundsvall - Landrins Bil -

Vill du bli kontaktad?

Skicka ett meddelande, så återkopplar vi till dig.

Alltid hos Landrins Bil
vintage-car-4

Trygghet med 50 års erfarenhet.

Certifierad personal med lång erfarenhet och senaste uppdateringarna från biltillverkarna.

car-dashboard-speed

Kundservice
0-100 km/h.

Snabba svar där det passar dig bäst – välj mellan chat, mejl, telefon eller besök oss.

car-insurance-hands

Passion för bilar & nöjda kunder. 

En kombination som gör din kundresa till en trygg, säker och trevlig upplevelse.