Mercedes-EQ EQT Elbil - Landrins Bil – Hero – 2

Nya EQT från Mercedes-EQ

Elektrisk familjebil med utrymme för alla.

Mercedes-Benz kompakta familjebil T-Klass har blivit en favorit bland många som vill ha en rymlig bil som är lätt att lasta och som erbjuder alla Mercedes-Benz system och funktioner.

Dess eldrivna motsvarighet heter EQT och är utrustad med en elmotor som ger 90 kW (122 hk) och 245 Nm i vridmoment, som driver framhjulen, samt ett batteri med en kapacitet på 45 kWh. Räckvidden är ungefär 28 mil vid blandad körning, och vid standard AC-laddning kan det laddas med en kraft på upp till 22 kW. Även med den lägre laddningskapaciteten tar det inte mer än cirka 4,5 timmar att ladda helt med en vanlig laddbox för hemmabruk. DC-snabbladdning är möjligt med upp till 75 kW, vilket minskar laddningstiden till ungefär 38 minuter från 10 % till 80 % kapacitet.

Finansiering och pris

Köp kontant

Pris inkl moms från

549 900 kr

Intresseanmälan

Bli kontaktad av säljare

5 eller 7-sitsig elbil

EQT har en tre-stegs bromskraftåtervinning och är utrustad med en värmepump som sparar energi både vid kylning och uppvärmning av kupén.

I sin inledande version erbjuds EQT med en kortare kaross och fem sittplatser, men senare kommer en längre 7-sitsig variant att släppas. Baksätet är justerbart och kan flyttas fram 15 cm för att ge extra lastutrymme. Det är även fällbart och delbart i förhållandet 66/33.

Bilen har skjutdörrar på både sidorna och ett lågt golv, endast 57 cm högt, vilket gör den enkel att lasta och idealisk för exempelvis hundägare. Dess höjd är cirka 1,82 meter, vilket gör att den utan problem kan parkeras i alla offentliga parkeringshus och garage.

Dragkrok och campingmodul

EQT kan även utrustas med en dragkrok och har då en maximal släpvagnsvikt på 1500 kg. Bilar med dragkrok kommer också att ha släpvagnsstabilisering tillgänglig som funktion. Dessutom kommer det att finnas möjlighet att köpa en campingmodul med madrass och matlagningsskivor.

När det gäller säkerhetssystem har EQT flera olika funktioner, inklusive sju krockkuddar, och dess syskon Citan fick fem stjärnor i Euro NCAP 2022. EQT inkluderar bland annat en aktiv filhållningsassistent som hjälper till att hålla bilen på rätt körfält och en vägmärkesassistent som övervakar aktuell hastighetsbegränsning. Bilen har också parkeringsassistent som kan styra bilen korrekt vid parallelparkering.

EQT levereras som standard med Mercedes-Benz infotainmentsystem MBUX, som inkluderar DAB-radio och navigation. MBUX gör det möjligt för föraren att styra många av bilens och telefonens funktioner med rösten.

Populära Mercedes elbilar

Upplev elektrisk körglädje med Mercedes breda utbud av elbilar hos oss på Landrins Bil – tillsammans hittar vi din bästa elbil. 

Elbil Kampanj
Mercedes-EQ EQA
EQA
Mercedes-EQ
Pris från (inkl moms) 549000 kr
Privatleasing från 6995 kr/mån
Info om EQA
Elbil Kampanj
Mercedes-EQ EQB – Landrins Bil
EQB
Mercedes-EQ
Pris från (inkl moms) 559000 kr
Privatleasing från 7195 kr/mån
Info om EQB
Elbil Kampanj
Mercedes-EQ EQE – 1
EQE Sedan
Mercedes-EQ
Pris från (inkl moms) 699000 kr
Privatleasing från 8895 kr/mån
Info om EQE Sedan
Elbil Ny
Mercedes-EQ EQE SUV
EQE SUV
Mercedes-EQ
Pris från (inkl moms) 899000 kr
Info om EQE SUV
Mercedes-EQ EQA
EQA
Mercedes-EQ
Pris från (inkl moms) 549000
Privatleasing från 6995
Info om EQA
Mercedes-EQ EQB – Landrins Bil
EQB
Mercedes-EQ
Pris från (inkl moms) 559000
Privatleasing från 7195
Info om EQB
Mercedes-EQ EQE – 1
EQE Sedan
Mercedes-EQ
Pris från (inkl moms) 699000
Privatleasing från 8895
Info om EQE Sedan
Mercedes-EQ EQE SUV
EQE SUV
Mercedes-EQ
Pris från (inkl moms) 899000
Info om EQE SUV

Provkör en Mercedes-EQ idag

Provkör en Mercedes-EQ hos oss på Landrins Bil – boka snabbt och smidigt online.

Kontakta oss - Mercedes EQ - Västerås - Landrins Bil

Vill du bli kontaktad?

Skicka ett meddelande, så återkopplar vi till dig.

Våra Mercedes-EQ Anläggningar

Landrins Bil finns från Sundsvall i norr till Lund i söder. Hitta din närmaste Mercedes-EQ anläggning här. 

Landrins Bil Avesta Siluett 280 2
Avesta

Isuzu, Mercedes-Benz, Nissan, Peugeot & Subaru

Bergslagsvägen 6

0226-577 00

Besök Landrins Bil Avesta
Landrins Bil Sundsvall Siluett 280
Sundsvall

Isuzu, Mercedes-AMG & Mercedes-Benz

Bergsgatan 120

060-14 00 00

Besök Landrins Bil Sundsvall
Landrins Bil Eskilstuna Siluett 280
Eskilstuna

Isuzu, Mercedes-Benz & ORA

Växelvägen 8

016-17 43 00

Besök Landrins Bil Eskilstuna
Landrins Bil Västerås 1 Siluett 280
Västerås Hässlö

Mercedes-AMG & Mercedes-Benz

Fallskärmsvägen 2

021-17 00 80

Besök Landrins Bil Västerås Hässlö
Landrins Bil Lund Siluett 280
Lund

Mercedes-Benz

Företagsvägen 1

046-32 00 20

Besök Landrins Bil Lund
Landrins Bil Västervik 280 1
Västervik

Isuzu, Mercedes-Benz & Nissan

Industrigatan 3

0490-132 50

Besök Landrins Bil Västervik

PrivatLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Månadsavgiften inkluderar service och visas inkl. moms. Utöver detta debiteras 12,50 kr inkl. moms per mil som överstiger avtalad körsträcka. BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Månadsavgiften inkluderar service och visas exkl. moms. Utöver detta debiteras 10,00 kr exkl. moms per mil som överstiger avtalad körsträcka. Den som leasar bilen är ansvarig för fordonsskatter. Installations och administrationsavgift tillkommer. I det fall bilen utsätts för onormalt slitage tillkommer kostnader för detta. Bilen kan endast leasas via MBF. Du kan inte köpa bilen i slutet av leasingperioden. PrivatLeasing resp. BusinessLeasing har en avtalad kontraktsperiod. Du kan säga upp kontraktet tidigare om det finns särskild grund men det kommer att innebära kostnader för dig. Kostnaden för bilförsäkring läggs till. Prata med din agent om Mercedes-Benz Bilförsäkring. Med reservation för sedvanlig kreditprövning där MBF förbehåller sig rätten till förhöjd första hyra.

Förutom bränsleeffektiviteten har körsättet och andra icke-tekniska faktorer betydelse för den faktiska bränsleförbrukningen och mängden koldioxidutsläpp. Koldioxid är en av de växthusgaser som bidrar mest till växthuseffekten. Information om bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp med uppgift om alla nya personbilsmodeller kan hämtas från webbplatsen konsumentverket.se. Webbplatsen är reklamfri och oberoende och olika bilmodeller kan jämföras avseende ekonomi, miljö, säkerhet och teknik.

Samtliga utsläppsvärden och strömförbrukningsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, större däckdimension och högre vikt kan ge högre förbrukning och koldioxidutsläpp. Utrustning på bilen som visas kan skilja sig från vad som är tillgängligt. Med reservation för ändringar, justeringar och skrivfel. Priset är en indikation och kan komma att justeras.

Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen baserat på en marginalskatt på 50%. OBS! Detta är preliminära uträkningar för förmånsvärden. Vi hänvisar till Skatteverket för de definitiva värdena. Senast uppdaterat 01/2023.