Kia Personbilar

Upptäck våra bilmodeller

Modeller

Upptäck Kia personbilsmodeller hos Landrins Bil. Det finns så många anledningar att köpa en Kia - och listan med argument växer ständigt:
Prisbelönt design, modern teknik, hög säkerhet, brett modellutbud, låg ägandekostnad och en marknadsledande 7-årig nybilsgaranti från fabrik.

Picanto

Rio

Stonic

Ceed
Halvkombi / Sportwagon /
Plug-In Hybrid

ProCeed

Niro
Hybrid / Plug-In Hybrid /
e-Niro
XCeed
Crossover / Plug-In Hybrid

Soul

Optima

Sorento

Stinger

Kia - Movement that inspires

Kia transformeras från att endast tillverka bilar till att även skapa och leverera hållbara mobilitetslösningar. Kia menar att inspiration och nya idéer kommer från ett liv i rörelse och vill inspirera genom upplevelserna av varumärket samt nya innovativa produkter och tjänster. Samtidigt kommer Kia att främja en mer hållbar produktion genom att använda förnybar energi och återvinningsbara material.

” – Det är fantastiskt glädjande att Kia är det bilmärke i Sverige som påvisar snabbast utveckling i att ställa om mot laddbara bilar och därmed bidra till att sänka vårt klimatavtryck ytterligare, säger Peter Himmer, VD Kia Motors Sweden efter 2020 års resultat.”

Kia Laddbart

Elektrifierat

Kias laddbara bilar

Idag är över 70 % av Kias sålda bilar elektrifierade och det bidrar till att Kia ligger i toppen när det gäller lägsta CO2-snittet av Sveriges tio största bilmärken*. De elbilar och laddhybrider som vi säljer hos Landrins Bil Lund är redan nu populära och Kia fortsätter att satsa på elektrifierat även framöver. Fram till år 2026 ska Kia lansera sju nya rena elbilar.
När du köper eller leasar en elektrifierad Kia hos oss på Landrins Bil Lund kan du vara trygg i ditt val. Inte nog med att vi erbjuder Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, så är även flera av bilmodellerna testvinnare i oberoende motorjournalistik, till exempel Kia e-Niro som blev vinnare både i Teknikens Världs och Vi Bilägares stora tester av elbilar 2020.

(*Källa Vroom 2020)

Kia Tjänstebil

Tjänstebil

Om du vill ha en tjänstebil med prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, ta då en närmare titt på Kias populära laddbara bilar. Vi satsar på en låg total ägandekostnad där vi erbjuder mer utrustning och teknik, ofta till ett bättre pris än flera konkurrenter. I vårt breda modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov.

Kia Privatleasing

Kia finansiering & privatleasing

Att finansiera sin bil ska vara enkelt, förmånligt och tryggt. Du får kreditbesked på plats och vi hjälper dig med allt det praktiska kring avtal & upplägg. Vi erbjuder både traditionellt billån och privatleasing. Kia Privatleasing är en bra affär. Och när du privatleasar en laddhybrid eller en helt eldriven bil blir den ännu bättre. Lägre bränslekostnader och lägre skatt bidrar till att den totala månadskostnaden minskar.

Kia Bilförsäkring

De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När vi utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte vi tvärtom. Vi utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare vill ha i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.
Resultatet blev en unik bilförsäkring med villkor, förmåner och mervärden som du inte kan få hos någon annan.

Kia-kortet ger dig

• 1 % bonus på alla köp i hela världen
• Ingen årsavgift
• Alltid upp till 60 dagar räntefri kredit
• Möjlighet att dela upp dina betalningar i upp till 12 månader räntefritt hos auktoriserade Kia-återförsäljare och -verkstäder
• Bonuscheckar och erbjudanden i Kia Finans-appen

Ansök om ditt Kia-kort
1. Ansök om kortet via länken nedan. Du signerar med BankID.
2. Du får kortet i brevlådan inom sju till tio dagar.
3. Börja handla och samla bonuspoäng.

7 års nybilsgaranti ger trygghet och bra andrahandsvärde

Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Garantin är inte en försäkring du betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar.

Kia Originalservice

Auktoriserad Kia-verkstad

Här utför vi Kia Originalservice. Vi använder Kia diagnosinstrument som läser av bilens kondition i ett världsomspännande system med uppdateringar och kontroll av komponenter. Vi använder alltid reservdelar och smörjvätskor i original, och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken– något som även ökar bilens andrahandsvärde. När du lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer. Våra servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin.

7 års fri vägassistans

Genom att serva hos en auktoriserad Kia verkstad kan du få upp till 7 års fri assistans. Om du skulle råka ut för ett missöde längs vägen garanterar Kia Assistans att du kommer vidare på resan. Vid nödläge tar vi hand om bärgning, står för hotell och kostnader för ev. tågresa eller hyrbil – 24 timmar om dygnet i hela Europa. Kia Assistans hjälper till vid t ex:
- Maskinhaveri eller annat tekniskt fel som är oförutsett och inte beror på bristande underhåll.
- Bränslestopp, punktering, förlust av bilnycklar eller när dessa låsts in i bilen.
Kia Assistans nödnummer: 0770-117 000 (utomlands +46 770-117 000).

Varför Kia?

Det finns så många anledningar att köpa en Kia - och listan med argument växer ständigt: Prisbelönt design kombinerad med modern teknik, hög säkerhet, brett modellutbud inom elektrifiering, låg ägandekostnad och en marknadsledande 7-årig nybilsgaranti från fabrik för att nämna några fördelar med att köpa en Kia. Välkommen in och provkör!

Kia Tillbehör

Extrautrusta din Kia med Originaltillbehör

Det finns så många anledningar att köpa en Kia - och listan med argument växer ständigt: Prisbelönt design kombinerad med modern teknik, hög säkerhet, brett modellutbud inom elektrifiering, låg ägandekostnad och en marknadsledande 7-årig nybilsgaranti från fabrik för att nämna några fördelar med att köpa en Kia. Välkommen in och provkör!

Upptäck Kia Personbilar med Landrins Bil

Landrins Bil är din lokala Kia återförsäljare i Lund.
Med all den erfarenhet och kunskap som vi har samlat på oss genom åren kan vi ge dig den bästa upplevelsen av Kia.

Kia Personbilar i lager

Nedan hittar du våra lagerbilar, vill du istället bygga din Kia från grunden kan du göra det i konfigurator här.
Ta sedan med koden till oss på Landrins Bil när du är redo att beställa din bil. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Visa fler sökalternativ
Sortera:
Kontakta oss

Landrins Bil Lund - Kia

Johan Pressing

Försäljningschef
046-440 40 71
Skicka e-post

Mikael Lindgren

Företagssäljare Kia
046-757 71 10
Skicka e-post

Benjamin Malmgård

Försäljare Kia
0765-404 061
Skicka e-post

Göran Theander

Försäljare Kia
046-440 40 76
Skicka e-post

Kia auktoriserad återförsäljare, serviceverkstad och skadeverkstad.

Adress:
Avtalsvägen 1, 227 61 Lund

Telefon:
046-32 00 20

Johan Pressing

Försäljningschef
046-440 40 71
Skicka e-post

Mikael Lindgren

Företagssäljare Kia
046-757 71 10
Skicka e-post

Benjamin Malmgård

Försäljare Kia
0765-404 061
Skicka e-post

Göran Theander

Försäljare Kia
046-440 40 76
Skicka e-post