Bilglas

Vi byter bilglas och reparerar stenskott.

Din trygghet.
Vår passion.

Genom hög tillgänglighet, kvalité och kompetens garanterar vi alla våra kunder både trygghet och enkelhet i sitt bilägande.

I moderna bilar är din vindruta en bärande del av centrala säkerhetsfunktioner. Därför är det viktigt att när du byter vindruta, inte bara får ett nytt glas – utan att du får rätt vindruta, korrekt monterad och riktigt kalibrerad. På Landrins Bil använder vi oss av de senaste kalibreringsverktygen, välutbildade tekniker

och de bästa glasen för att säkerställa din säkerhet och att din bil bevarar sitt originalskick. Hos oss byts eller lagas ditt glas  alltid på ett professionellt och fackmannamässigt sätt – allt arbete genomförs utifrån specifika protokoll anpassat efter just ditt bilmärke och din modell.

Och vi har rätt bilrutor från alla våra bilmärken och årsmodeller – oavsett vilken ruta som behöver bytas. När du lämnar bilen till oss på Landrins Bil kan vi garantera att du har en bil som inte bara är säker och håller hög prestanda, utan också bevarar sitt andrahandsvärde. Välkommen till oss på Landrins Bil för ett professionellt och komplett omhändertagande av dig, din bil och dina glas.

Fullservice

Vi är den kompletta leverantören av allt som rör bilen

Kompetens

Vår personal genomgår regelbundet kompetenshöjande utbildningar för bästa kvalité

Kvalitét

Vi utför dagligen kvalitétsgranskningar av våra utförda arbeten

Tillgänglighet

Vi garanterar hög tillgänglighet

Passion

Genom vår passion skapar vi trygghet för kunden