Bilvård

Varje bilägare vill självklart köra en snygg och välskött bil som minskar så lite som möjligt i värde. Vi på Landrins Bil erbjuder ett antal olika behandlingar för din bils exteriör och interiör.
Våra bilvård anläggningar
Varje bilägare vill självklart köra en snygg och välskött bil som minskar så lite som möjligt i värde.

Din trygghet.Vår passion.

Genom hög tillgänglighet, kvalité och kompetens garanterar vi alla våra kunder både trygghet och enkelhet i sitt bilägande.

Den mest avancerade tekniken, säkerhetsfunktioner och hästkrafterna må sitta under karossen på din bil – delar du nästan aldrig ser. Men minst lika viktigt för värdet och helhetskänslan för din bil är det du ser varje dag. Insidan och utsidan. Hos oss arbetar professionella bildvårdare, med de bästa preparaten på marknaden för att ge din bil både den lyster och fräschör den förtjänar.

Lacken på din bil påverkas snabbt av UV-strålning, vägsalt och andra föroreningar. En lack som är oskyddad oxiderar. Så oavsett om du har en ny bil eller en begagnad gör du både dig själv och bilen en tjänst att lackskydda den hos Landrins Bil. Ett lackskydd bevarar lystern och gör den nästan blankare än när den rullade ut från fabriken. På Landrins Bil vet vi värdet av en välskött interiör och exteriör – både för dig som användare, men även för bilens andrahandsvärde.

När du lämnar bilen till oss på Landrins Bil kan vi garantera att du får tillbaka en bil som både doftar och ser ut som en ny. Välkommen till oss på Landrins Bil för ett professionellt och komplett omhändertagande av din bil!

Fullservice

Vi är den kompletta leverantören av allt som rör bilen

Kompetens

Vår personal genomgår regelbundet kompetenshöjande utbildningar för bästa kvalité

Kvalitét

Vi utför dagligen kvalitétsgranskningar av våra utförda arbeten

Tillgänglighet

Vi garanterar hög tillgänglighet

Passion

Genom vår passion skapar vi trygghet för kunden