Skadeverkstäder

Auktoriserade skadeverkstäder för Mercedes-Benz, Nissan, Kia, och Subaru.
Boka verkstadstid

Skadeverkstad

Ibland är olyckan framme och din bil får en skada. Det kan vara allt från enkla repor eller bucklor till en större krockskada. Men bara lugn, vi på Landrins Bil guidar dig steg för steg genom hela processen – från skadebesiktning till utfört arbete. Om du har fått en skada på bilen kontaktar du först ditt försäkringsbolag och gör en skadeanmälan och bokar sen en tid hos oss för en besiktning av skadan.

Din trygghet.
Vår passion.

Genom hög tillgänglighet, kvalité och kompetens garanterar vi alla våra kunder både trygghet och enkelhet i sitt bilägande.

Om du har fått en skada på bilen kontaktar du först ditt försäkringsbolag och gör en skadeanmälan och bokar sen en tid hos oss för genomgång/besiktning av skadan. När du lämnar din bil hos en auktoriserad skadeverkstad kan du känna dig säker på att bilen blir omhändertagen på bästa möjliga sätt.

Vi är auktoriserade för Mercedes-Benz, Nissan, Peugeot, Saab och Subaru. Vi använder oss av den senaste tekniken, välutbildade tekniker och enbart original reservdelar så att bilen bevarar sitt originalskick. När du lämnar bilen till en auktoriserad skadeverkstad kan vi garantera att du har en bil som inte bara är säker och håller hög prestanda, utan också bevarar sitt andrahandsvärde.

Vi utför skadereparationer på plåt och lack åt alla större försäkringsbolag. Välkommen till Landrins Bils skadeverkstäder för ett professionellt och komplett omhändertagande av din bil!

Fullservice

Vi är den kompletta leverantören av allt som rör bilen

Kompetens

Vår personal genomgår regelbundet kompetenshöjande utbildningar för bästa kvalité

Kvalitét

Vi utför dagligen kvalitétsgranskningar av våra utförda arbeten

Tillgänglighet

Vi garanterar hög tillgänglighet

Passion

Genom vår passion skapar vi trygghet för kunden