Saab Service

Landrins Bil är auktoriserad serviceverkstad för Saab. Vår långa erfarenhet och breda kunskap gör att du kan lita på att din bil är i trygga händer när du servar den hos oss.

Landrins Bil Eskilstuna Bilgård Skadeverkstad 1

Saab Service hos oss

Landrins Bil utför Saab Originalservice. Regelbundna servicebesök är det bästa för Saab bilar, regelbunden och återkommande service säkerställer lång livslängd på din Saab.

Saab 3D Originalservice finns framtagna i olika nivåer – 3D, 3DX och 3DXL. Du kan alltid välja den service som passar din bil, beroende på årsmodell och hur mycket du använder den.

Välj rätt originalservice för din Saab.

Saab 3D Original Service

En enklare årlig Saab service kanske speciellt för dig som kör lite färre mil om året, eller har en lite äldre Saab 9-3 eller 9-5. Ett prisvärt alternativ med fokus på att säkerställa motorns funktion och driftsäkerhet.

Saab 3DOriginal Service

En årlig Saab service för dig som kör lite mer och vill få en mer omfattande genomgång av bilen. Under servicen säkerställs motorns funktion och bilens driftsäkerhet. Alla funktioner kontrolleras dessutom.

Saab 3DXL Original Service

En årlig Saab service för dig som kör mycket och vill vårda din Saab på allra bästa sätt. Det här är vår mest omfattande Saab service, ner i minsta detalj. Vilket betyder att du kan känna dig trygg med att din Saab kommer att fortsätta rulla säkert.

Utöver grundservicepaketeten tillkommer tilläggsarbeten  beroende på körsträcka och tid sedan senaste bytet.

Alltid hos Landrins Bil
vintage-car-4
Trygghet med 50 års erfarenhet.

Certifierad personal med lång erfarenhet.

car-dashboard-speed
Kundservice 0-100 km/h.

Snabba svar där det passar dig bäst.

car-insurance-hands
Passion för bilar & nöjda kunder. 

För en trygg, säker och trevlig kundresa.

Boka service online 

Dags för din Saab service? Det fixar vi! Boka en tid som passar dig snabbt och smidigt online.