Våra Serviceverkstäder

Våra service- och reparationsverkstäder är auktoriserade och specialiserade för Mercedes-Benz, Nissan, Kia, Saab och Subaru.
Boka service

Service är säkerhet

Service – ett av de viktigaste orden för oss på Landrins Bil. För det betyder att våra specialiserade servicetekniker ser till att du alltid åker i en bil som är noggrant kontrollerad, servad och därför säker. Men service betyder också att vi alltid bemöter dig som kund på ett sätt som gör att du får den hjälp och support du behöver i ditt bilägande. På Landrins Bil servar vi både bilen och kunden. 

Din trygghet.Vår passion.

Genom hög tillgänglighet, kvalité och kompetens garanterar vi alla våra kunder både trygghet och enkelhet i sitt bilägande.

Vi använder oss av den senaste tekniken, välutbildade tekniker och enbart original reservdelar så att bilen bevarar sitt originalskick. Service genomförs utifrån ett serviceprotokoll anpassat efter ditt bilmärke och din modell. Servicerådgivaren går tillsammans med dig igenom vad som ska göras på bilen och om några tilläggsarbeten ska utföras.

En auktoriserad bilverkstad utför inte bara underhållsarbeten och reparationer. Vi tar också hand om garantireparationer, säkerhetsrelaterade återkallningskampanjer och mjukvaruuppdateringar i bilens elektroniska system.

Service genomförs utifrån ett serviceprotokoll anpassat efter ditt bilmärke och din modell. Servicerådgivaren går tillsammans med dig igenom vad som ska göras på bilen och om några tilläggsarbeten ska utföras.

När du lämnar bilen till oss på Landrins Bil kan vi garantera att du har en bil som inte bara är säker och håller hög prestanda, utan också bevarar sitt andrahandsvärde. Välkommen till oss på Landrins Bil för ett professionellt och komplett omhändertagande av din bil!

Fullservice

Vi är den kompletta leverantören av allt som rör bilen

Kompetens

Vår personal genomgår regelbundet kompetenshöjande utbildningar för bästa kvalité

Kvalitét

Vi utför dagligen kvalitétsgranskningar av våra utförda arbeten

Tillgänglighet

Vi garanterar hög tillgänglighet

Passion

Genom vår passion skapar vi trygghet för kunden