Mercedes-Benz Transportbilar Service

Vi är proffs på att serva proffs.
Boka verkstadstid

Vi servar ditt viktigaste arbetsredskap

Vi på Landrins Bil är auktoriserad serviceverkstad för Mercedes-Benz Transportbilar. Det betyder att våra tekniker har gått Mercedes-Benz egna utbildningar, och att vi har all specialutrustning som krävs för att snabbt lokalisera och åtgärda problem. Det betyder också att vi är proffs på att jobba med dig som är proffs. På Landrins Bil arbetar vi med Sprinter, Vito, Citan och V-Klass varje dag - och självklart är vi uppdaterade så att vi även kan serva eldrivna modeller som eVito, eSprinter och EQV.

Du kan enkelt boka din service direkt online.  Och har du andra tankar eller funderingar är du självklart välkommen att ringa eller mejla direkt till din anläggning. Du hittar alla kontaktuppgifter under respektive anläggning.

Serviceavtal gäller hos Landrins Bil

Om din Mercedes-Benz Transportbil har serviceavtal så kostar det ingenting att ge den service hos oss på Landrins Bil. Oberoende av vilken Mercedes återförsäljare, du har köpt den hos. Alla Mercedes-Benz Serviceavtal gäller hos alla auktoriserade serviceverkstäder i hela landet.

MobiloVan - håller dig rullande

Om du alltid ger din Mercedes-Benz Transportbil service hos Landrins Bil, eller hos en annan auktoriserad serviceverkstad, så omfattas den automatiskt av MobiloVan! En helt unik Mobilitetslösning som ser till att du och ditt gods kommer vidare om något händer med din bil. Skulle du ha servat bilen på en annan verkstad så är det inte kört. Kom in till oss med så berättar vi vad som krävs för att du ska kunna komma tillbaks in till MobiloVan. MobiloVan gäller i upp till 30 år och över hela Europa!
Läs mer här

Vi kan se din bil utan att den är här.

Kör du en lite nyare Vito eller Sprinter som är uppkopplad via Mercedes PRO Connect så kan vi se den på avstånd. Om en förare får ett felmeddelande så kan vi koppla upp oss mot bilen och ta reda på mer.

Originaldelar. Snabbt.

Vi är uppkopplade till Mercedes-Benz europeiska system för reservdelsleveranser. Det betyder att vi direkt kan se var en viss del finns och ge exakt besked om när vi har den på plats. Det går snabbt, så att du snabbt kan komma vidare. Du tjänar inga pengar på att ha bilen på verkstaden. Givetvis är det originaldelar vi använder.
Om det rör sig om en dyrare del och en bil utan garanti så kan vi också använda delar ur vårt ReMan sortiment. Fabriksrenoverade originaldelar med garanti. Och både lägre pris och lägre miljöpåverkan.

Tillbehör som gör livet lättare.

Hos oss kan också få hjälp med att köpa och montera original Mercedes tillbehör och extrautrustning som just du som proffs behöver. Sådant som gör att din bil blir ännu mer ändamålsenlig.

Däck och rutor

Vårt mål är att du inte ska behöva åka till någon annan ens för de där små sakerna. Vi har en fullutrustad däckverkstad där vi säljer däck och fälgar som uppfyller alla Mercedes-Benz krav. Och givetvis har vi däckhotell och ser till att du blir kallad till däckbyte i god tid.

Vi utför också reparationer av stenskott – om och när det går och är lämpligt. Skulle det visa sig att så inte är fallet så byter vi din vindruta och testkör bilens alla system efteråt och tar hand om alla samtal med försäkringsbolaget.

24/7 service

Vi har en egen servicebuss som är kopplad till Mercedes-Benz nätverk och har jour alla dagar dygnet runt. Ringer du så kommer vi. Du är aldrig ensam när du kör Mercedes.

Kampanjer
Mercedes-Benz breda utbud avtransportbilar – Vito, Citan och Sprinter.
Mercedes-Benz Transportbil – Tid är pengar

Har du råd att inte lägga 5 minuter på den här kampanjen?

Mercedes-Benz Vito Landrins Edition

Från 238.900 kr exkl. moms